Boško izazvao zemljotres: Ministar policije nema ni fakultetsku diplomu, a taman li doktorat!

#NebojšaStefanović, #BoškoObradović, #Dveri
Stav Dveri je da Ministar treba hitno da podnese ostavku, kao i da treba preispitati sve diplome državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru.
Antikorupcijski tim Srpskog pokreta Dveri došao je do ekskluzivnih podataka koji se tiču obrazovanja aktuelnog ministra policije Nebojša Stefanović: Nebojša Stefanović ne samo da nema doktorat, već nema završen ni fakultet. Dr Nebojša Stefanović ima završenu samo srednju školu!
U Izveštaju o oceni doktorske disertacije iz juna 2014. Komisije za doktorate Megatrenda navedeno je da je imenovani završio osnovne akademske studije na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu, što je neistina. Čak i ako postoji diploma ove visokoškolske ustanove, ona je čist falsifikat.
Nebojša Stefanović je dobio Rešenje o nostrifikaciji Diplome o završenom visokom obrazovanju na ”Megatrend Internešnal Ekspert Konsorcijum limited” (Megatrend International Expert Consortium Limited), kojom se ta diploma izjednačava sa diplomom Fakulteta za poslovne studije. Predmetno rešenje doneto je dana 17. 02. 2005. godine, zavedeno pod brojem 742/05. U bazi svih studenata Megatrenda utvrđeno je da imenovani nije položio nijedan ispit, te da mu je izdata diploma čist falsifikat.
A evo ko je sve učestvovao i ko je sve povezan i nagrađen kada je SNS došao vlast zbog toga što je Nebojša Stefanović stigao do doktorskog zvanja:
U predmetnom dosijeu nalazi se ovaj original Rešenja o nostrifikaciji br. 742/05 od 17. 02. 2005. godine, kao osnov za prijavu magistarske teze. Imenovani je podneo zahtev za prijavu magistarske teze, odbranio magistarski rad i podneo molbu za odbranu doktorske disertacije. Rešenje o nostrifikaciji potpisao je Mirko Kulić, tadašnji dekan Fakulteta za poslovne studije, čiji je sin Marko Kulić, sadašnji gradski sekretar za opšte poslove. Komisiju za ocenu podobnosti teme magistarske teze i kandidata činili su Ana Langović Milićević, državni sekretar Ministarstva prosvete, i Tatjana Cvetkovski, njena kuma, koja je član Nacionalnog tela za akreditaciju i proveru kvaliteta u visokom obrazovanju, dok istovremeno radi kao profesor na Megatrendu.
Srpski pokret Dveri poziva ministra Stefanovića da - ukoliko su naši navodi tačni - odmah podnese ostavku. Takođe se obavezujemo da ćemo na ovaj način preispitati diplome svih državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru, zaustaviti kriminal i jednom za svagda vratiti poverenje u srpski prosvetni sistem.

Коментара

 • СРБИН.инфо

  СРБИН.инфо

  Пре 24 дана

  Nе заборавите да пратите канал СРБИН.инфо кликом на дугме SUBSCRIBE (ПРАТИТЕ) испод видеа. Хвала. Ne zaboravite da pratite kanal SRBIN.info klikom na dugme SUBSCRIBE (PRATITE) ispod videa. Hvala.

 • Dirty Diana

  Dirty Diana

  Пре дан

  @Goran Ilic ne pusi kurac govedo. Jebo ti vucic mater.

 • Goran Ilic

  Goran Ilic

  Пре 9 дана

  @Dirty DianaTi mnogo jedeš govna

 • Dirty Diana

  Dirty Diana

  Пре 14 дана

  @nic obrad popuši Vučiću, botu nepismeni. A onda popuši i meni!

 • Dirty Diana

  Dirty Diana

  Пре 14 дана

  @nic obrad Mene niko i ne moze da jebe jer ja sam taj koji jebe. Jebem tebi seme i pleme, jebem ti i dete u kolevci, jebem ti mater na hemoterapiji. Jeb'o ti fasista Vucic mater u picku nepismenu!

 • Dirty Diana

  Dirty Diana

  Пре 16 дана

  @nic obrad Pa sta je bilo pickice? Sad si obrisao jedan od dva ista botovska komentara. E jado jadni.

 • Dejan Nedic

  Dejan Nedic

  Пре 6 дана

  Daj boze I Vucic da ima diplomu... A tek Djilas nema diplomu..

 • Ikic Sinisa

  Ikic Sinisa

  Пре 7 дана

  Retko koji pismen bot.Izgleda da samo marvu nepismenu primaju,haha

 • Goran Ilic

  Goran Ilic

  Пре 10 дана

  Kako sad sve znate i kako ste pametni a kad ste bili na vlast znali ste samo da pljačkate. A što se tiče diploma pišam se ja na vaše diplome. Ma badava vam što blatite Vučića vi na vlast nikad nećete doći.

 • Goran Ilic

  Goran Ilic

  Пре 3 дана

  @Svetlana Bukovac svi vi sa ovakvim komentarima mora da ste mladja generacija. Vi niste videlu kako su Vam roditelji plakali kad su ih ostavljali bez posla. Žene su krile suze da im ne vide deca i muževi a ovi opet da ne vide deca i supruge. Koliko je brakova uništeno baš zbog toga. Lopovi su pričali da smo nesposobni da smo glupi što su i dokazali. Poltroni su bili uz njih a pošten narod je imao svoje dostojanstvo i gladovao je.

 • Svetlana Bukovac

  Svetlana Bukovac

  Пре 3 дана

  @Luka Milosevic tako je! Ovaj došao da nas uništi!

 • Svetlana Bukovac

  Svetlana Bukovac

  Пре 3 дана

  Goran Ilic Vučić ne pljačka , on nas polako uništava!

 • Luka Milosevic

  Luka Milosevic

  Пре 3 дана

  Kako bre opljačkali,a od 2012godine Srbja dužnija 15 Milijardi evra.

 • Svetlana Bukovac

  Svetlana Bukovac

  Пре 6 дана

  Kad je to Boško bio na vlasti?

 • Predrag Ivanovic

  Predrag Ivanovic

  Пре 14 дана

  Nikad fašizam neće biti u Srbiji.Atebi da odgovara+ pa nije valjda poludeo.Ti si najobičniji klevetnik i prduckaš tako dok te još tolerišu.Ti ipak momak da se lečiš.

 • Mm Mm

  Mm Mm

  Пре 3 дана

  Pa kaže ministar srpske policije Milan Nedic poslao drugu Adolfu Hitleru telegram koji glasi da je Beograd postao prvi grad u Europi Juden frei i Srbija prva zemlja na svijetu iz koje ni jedan ŽIDOV nije živ izašao . Genetski genocidan srpski narod nezna što je fašizam, genocid , ne seri jebo te Vjekoslav vojvoda Šešelj bez kondoma , pa da zatrudniš umjesto Ane Brnabić

 • Lilly Aquarius

  Lilly Aquarius

  Пре 15 дана

  Bravo Boskovicu

 • Predrag Nikolic

  Predrag Nikolic

  Пре 17 дана

  samo na kulturno treba ponizavati seljake iz sns i preletace

 • 7 0 7

  7 0 7

  Пре 17 дана

  I jel tuzilastvo nesto uradilo? Da se radi o tebi boskic bio bi kod tuzioca za 15 min.

 • Shomy Milan

  Shomy Milan

  Пре 19 дана

  I DA SE ISPITA I OBUSTAVI SVAKO ZAPOSLJENJE DIJANE HRKALOVIC U DIPLOMATIJI JER NEMA NIKAKVU ODGOVARAJUCU SKOLU ZA TAJ POSAO I PODNETI KRIVICNU PRIJAVU PROTIV ONOGA KO JE NJU UOPSTE ZAPOSLIO

 • Predrag Vukosavljevic

  Predrag Vukosavljevic

  Пре 21 дан

  Много те се плаше сендвичари. Познали ко је права опозија, а не шешељ, чеда и чанак ( намерно мало слово).

 • Millan Cvetkovic

  Millan Cvetkovic

  Пре 21 дан

  KOME PRICAS NIGDE NI JEDNOG NOVINARASVE MOTIRANO TI HOCES VLAST PO SVAKU CJENU ALI PAZI DA NE ZAVRSIS U PRDEKANI A DOSADAN SI KO BUVA JEBALITE OVI STO TE SLUSAJU DOSADAN SI.

 • Mima Stamenović

  Mima Stamenović

  Пре 14 дана

  @bice bolje Umirem kolko si dobar! Ahaha- da znas, s faksa nepismeni nazalost.

 • bice bolje

  bice bolje

  Пре 19 дана

  @lestra7 to je Nebojšin kolega sa faksa...

 • lestra7

  lestra7

  Пре 20 дана

  Ubaci po neki zarez i tacku da se ne primeti da si nepismen. Majmune.

 • Magnum 357

  Magnum 357

  Пре 21 дан

  Meni licno pun je kurac ovakvih koji kenjaju satima a podredjeni u strankama cute ko mulci i stoje ko kipovi i po potrebi aplaudiraju i glasaju.Najgori su sns sektasi u tim stvarima,obozavaju velikog prdonju i sve uz to.

 • posljednji mohikanac

  posljednji mohikanac

  Пре 21 дан

  Živio Čačak Srce sRbije

 • ZIKA Zika

  ZIKA Zika

  Пре 21 дан

  Kakvo govedo....tj.goveda a ima i poneka krava...imali neko u ovoj drzavi da skloni ova govna ustaska...ovo sto se zove ajd da kazem covek toliko lupa gluposti da ovo vise nije normalno..

 • Ljubinko Milosavljevic

  Ljubinko Milosavljevic

  Пре 22 дана

  Knićanin Dragi Obradoviću Živela demokratija,živela slobodna misao, živela slobodna štampa . Obradoviću ponos možemo da imamo i diplome samo treba naći koja vredi a koja ne živelo apstraktno slikarstvo . Živeodiplomirani prosjak. Samo ne kradite

 • Ljubinko Milosavljevic

  Ljubinko Milosavljevic

  Пре 22 дана

  Knićanin Dragi gospodine Obradoviću neznam šta te je uhvatilo oko kupovine biploma ako je čovek kupio diplomu znači čovek nešto želi da ima . Ipak je korektan kupio je nije je ukrao . Svako ko nešto želi neka ima. Zato jer nemira da znači da ko ima diplomu da je i pametan a samim tim nikom sa diplomom ne mora da se da dobro radno mesto . Bez diplome se može vladati i baviti politikom . Najbolji primer je naša istorija : ni Dušan silni nije imao nikakvu diplomu pa je vladao ,pa Karađorđe vođa srpskog naroda nije imao diplomu da ne pominjemo Miloša Obrenovića a najbolje primer je Tito i njegovi saborci i ministri u njegovoj vladi . Zato te molim Obradoviću smiri strasti posle Tita došli su diplomirani mangupi i uništili su državu i narod .šta si Obradoviću navalio na kupljene diplome to je privatno zato što od predsednika države i svi ministri nisu na svoja radna mesta konkurisali gde se traži određena diploma za određenu poziciju isto se to odnosi i za poslanike u skupštini . Eto baš tebe pitam koju si ti diplomu imao da kunkurišeš na radno mesto poslanika . Vas narod bira a ne akademija nauka. Drugarstvo pozdrav . Znaš mnogo si mi simpatičan sa tvojom brigom o drugima . Ćao

 • Ljubinko Milosavljevic

  Ljubinko Milosavljevic

  Пре 2 дана

  Knićanin Dragi Milane da ti se zahvalim na tvom komplimentu . Ti si pravi akademski građanin naše voljene Srbije . To se da videti ! Jedno pitanje ? Kako razdvojiti i odlučiti koja je diploma prava a koja ne? Da verujemo na reč ?

 • Milan Vicentijevic

  Milan Vicentijevic

  Пре 2 дана

  @Ljubinko Milosavljevic , "Kupiti diplomu" znači UKRASTI ZVANJE idiote! A ako sam ja rmbačio 5 godina za svoju diplomu, polagao ispite, učio...NIJE ISTO kao kada MAJMUN KUPI DIPLOMU! Majmunčino! Kupiti diplomu nije kao kupiti kilo paradajza na pijaci MAJMUNČINO ! Diploma je svedočanstvo o odredjenom znanju! Potvrda znoja i truda! OVBO što ti pišeš može da napiše samo totalno neobrazovana budala!

 • Ljubinko Milosavljevic

  Ljubinko Milosavljevic

  Пре 21 дан

  Knićanin Drago mi je ali stvarno drago Predraže vidim da si izbacio neke reči iz svog vokabulara . Sada naš razgovor može teći nekim normalnim tokom, zato jer ja sam pisao provokativno da vidim kako naš narod reaguje . Zato jer sve je deo kulture pa zato ne volim kad se ljudi iz moga naroda i Srpskog korpus sa ne odgovarajućim rečima promovišu našu Srpsku kulturu. Ja živim veoma daleko i doživljavam neke veoma loše komentare na račun mojih Srba i zato treba biti pažljiv pogotovu kada su u pitanju javne komunikacije . Ja sam daleko ali moje je srce u mojoj Šumadiji.

 • Predrag Vukosavljevic

  Predrag Vukosavljevic

  Пре 21 дан

  @Ljubinko Milosavljevic смисли па кажи. За тебе је куповина дипломе ( било ко ) ок? И то је врста крађе, неморала, бахатости, потцењивања људи коју су легално добили диплому...Ето видиш имам кућно васпитање, а ти га немаш пошто ти је то нормално.

 • Ljubinko Milosavljevic

  Ljubinko Milosavljevic

  Пре 21 дан

  Knićanin E gospodine Predraže ceo život je škola . Mora da si preskočio neki predmet a to je domaće vaspitanje. Učionica za ovaj predmet je u porodici učitelji su tata i mama i ovaj predmet traje i proučava se ceo život a što je interesantno za njega nema ocena niti diploma . Ona ne može da se kupi .

 • TeVe Radojica

  TeVe Radojica

  Пре 22 дана

  Ovaj je go pistolj trojanac za vlast Jovo Bakic je jedina opozicija koja postoji ovde.

 • TeVe Radojica

  TeVe Radojica

  Пре 19 дана

  @Danisima Pa nikad i nije krio da jeste a a ko se grupa iz senke zalaze isto sto i on nebi primili one dve kravetine

 • TeVe Radojica

  TeVe Radojica

  Пре 19 дана

  @Danisima Pa zbog para sta bi drugo

 • Danisima

  Danisima

  Пре 19 дана

  @TeVe Radojica zašto je Obradović Trojanac?

 • Danisima

  Danisima

  Пре 19 дана

  @TeVe Radojica sam je priznao da je u trilaterali. Nađite video. Izgovori su mu smešni jer se zalaže upravo za to za šta i ta grupa "iz senke".

 • TeVe Radojica

  TeVe Radojica

  Пре 19 дана

  @Danisima Da radi za trilateralu bio bi uz budzonju kao i ove dve krave belog je podrzavao dok se ovaj nije usro posle ga je kritikovao znaci covek je opozicija a ne trojanski konj ko Obradovic i co.

 • Dusko Markovic

  Dusko Markovic

  Пре 22 дана

  Ti boki teraj i na stare dane da kupuju Diplome i ispitujjih her ti im smrt jer znaju SA su obicne dzudze i uatvari imaju oni Diplomu to je zvana Vucevica Papagajska Diploma sta im vucic stalno papagajski vucic sad bavi novim otvorio Vakultet i kokd ponavlja vucic odma na licu.mesta Diploma

 • Zoran Jovanović

  Zoran Jovanović

  Пре 22 дана

  издаицо, докле... замајавашнас глупостима, а где ти ОДЕ ПАТРИОТИЗАМ, СРБСКА ПОРОДИЦА, КОСОВО.. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ СВИ ВИ ЗЛОТВОРИ И ОНИ КОЈИ ОВА СРАЊА ОБЈАВЉУЈУ..

 • Zoran Jovanović

  Zoran Jovanović

  Пре 17 дана

  @ctt82 па и НЕПИСМЕНИ ИМАЈУ ПРАВО! ОНИ НИСУ,, ПРОСТИТУИСАНИ " КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА, ЛАЖНИМ ПАТРИОТИЗМОМ СА СТО КУРВИНСКИХ ЛИЦА, ЈЕДНЕ,, КУЛТУРНЕ" ХИДРЕ!!! СЕРБИН САМ И ИСТИНУ ПИШЕМ!

 • ctt82

  ctt82

  Пре 17 дана

  Sta ti lupetas nepismeni covece? Stidi se.

 • Zoran Jovanović

  Zoran Jovanović

  Пре 20 дана

  @Danisima СВЕ КУ... ДРЕКНУ КАД СЕ КАЖЕ ИСТИНА... ДАЛ СИ ТИ ПИТАЛА ЊЕГА, ГДЕ МУ ЈЕ ОТИШЛА,, САВЕСТ " ПИТАЈ И ВУКА ДРАШКОВИЋА... ИСТИ СУ...

 • Danisima

  Danisima

  Пре 20 дана

  Da li ste čuli za savest? Vidim da je nemate...

 • Zoran Jovanović

  Zoran Jovanović

  Пре 22 дана

  хвала ти ВЕЛИКИ СРБИНЕ!!!

 • изузетан лик

  изузетан лик

  Пре 22 дана

  Сви на МЕГАДЕНСУ😂😂😂 Па ово ни код бошкића нема

 • Ljupco Domazetovski

  Ljupco Domazetovski

  Пре 22 дана

  BOSKO OBRADOVICU KOSOVSKI SRBI STO POSTO ZA TEBE UMRI VUCICU OD MUKE PICKATI MATERINA LOPOVSKA UBICO KOJI SI PRODAO SRPSKI NAROD NA KOSMETU NECETI POMOCI NI STO AMERIKE NI DVESTA RUSIJE JEBAOTI SESELJ ZENU I DECU SMRT IZDAJNICIMA KAO STOJE VUCIC I SESELJ SMRT

 • nic obrad

  nic obrad

  Пре 6 дана

  VECINA KOSOVSKI SRBI NE PODRZAVA BOSKA OBRADOVICA BOSKO IMA CESCE SASTANKE SA AMERICKE SLUZBENIKE VUCICA PODRZAVA VECINA GRADJANI SRBIJE ON CE DUGO VLADATI. VI PRETITE I NAGOVARATE NAROD DA UBIJE PRESEDNIKA VUCICA TISI BOLESAN JAVISE HITNO PSIHIJATRU TRAZI POMOC DOK SI NA SLOBUDU.

 • Ljupco Domazetovski

  Ljupco Domazetovski

  Пре 22 дана

  GOTOVISTE JEL STE U PANICI IZGUBLJENI BOTOVI OSTALOVAM JOS MALO VREMENA SMRT VUCICU

 • nic obrad

  nic obrad

  Пре 6 дана

  PRETIS PRESEDNIKU VUCICU TISI BOLESAN JAVISE HITNO PSIHIJATRU TRAZI POMOC DOK SI NA SLOBUDU.

 • Botonator

  Botonator

  Пре 22 дана

  Tako je to sa istinom ! Vladajuca klasa je krije ko zmija noge, a opozicija uz istinu dolazi na vlast ! A onda opet isto!? Vladajuca klasa laze, a bivsa vlast je sada opozicija pa vadi istinu iz rukava i "tako to" , po receptu "kolo srece se okrece", a narod opet glup , pa bulji li bulji i nista mu nije jasno sve dok se ne pojave zaboravljeni "pametni" i pojasne celu situaciju !?

 • Zoran Havram

  Zoran Havram

  Пре 23 дана

  Pushite ga botovi jebo vam alek musliju mater bagro smrdikalska.

 • miro mark

  miro mark

  Пре 23 дана

  Свака част Бошку Обрадовића на овој конфернцији за штампу на којој говори оф фалсификованим допломама министра полиције. Ако је шеф полиције фалсификатор, питајмо се како ћемо да њему и његовим сарадницима да верујемо у оно зашта их држава плаћа. Србијо, востани и одбрани сама себе од домаћих кабадахија.

 • Roos Despot

  Roos Despot

  Пре 23 дана

  Vi, petokolonaši ste srpska bruka!

 • СРБИН ФИН

  СРБИН ФИН

  Пре 20 дана

  Vi botirani debili NE VIDITE ISTINU ČAK I KAD VAS ONA OŠAMARI

 • Goran Walter

  Goran Walter

  Пре 23 дана

  u R srpskoj , preslikana prica ,sve sto je kod Mesara Mile Dodika, koji nikad nije bio skolovan , papak je papak ,al u navodno njegovoj stranci koju nikad nije imao 80 posto su nepismeni i na polozajima direktora i cak ministara , slucaj PETAR DJOKIC ,. ministar ENEGETIKE **socijalisticka partija Rs , obican drot , a biser Mile Mesara od Laktasa je EKO MAGISTAR SOBOTA DARKO , narko diler narkoman , psihopata .zaposlen u VODOVODU BOS GRADISKA ..

 • Panter Panta

  Panter Panta

  Пре 22 дана

  @Zeljko Katafaj i definitivno poznatija licnost...:-)

 • Zeljko Katafaj

  Zeljko Katafaj

  Пре 22 дана

  Zmaj od sipova je pametniji od dodika

 • Dragoljub Andjelkovic

  Dragoljub Andjelkovic

  Пре 23 дана

  МОМЕНТАЛНО, ТРЕБА УХАПСИТИ БОШКА И НЕБОЈШУ! ПОЛИЦИЈА, ТУЖИЛАШТВО И СУД ДА ПРОЦЕСУИРАЈУ ОБОЈИЦУ, ПА КО БУДЕ КРИВ,КО ЛАЖЕ, КО КРАДЕ, 10 ГОД. У ЋОРКУ И МАРШ ИЗ ПОЛИТИКЕ, МАРШ СА ДРЖАВНЕ ФУКНЦИЈЕ, МАРШ У ЗАТВОР.ТАКО НАСТАВИТИ РЕДОМ, ДОК НЕ "ПОЧИСТЕ" СВО ЂУБРЕ, КАКО БИ У СРБИЈИ ПОЧЕЛО ДА ФУНКЦИОНИШЕ ПРАВДА И ПРАВО.

 • Dragoljub Andjelkovic

  Dragoljub Andjelkovic

  Пре 13 дана

  @Predrag Vukosavljevic Прочитах твој коментар и схватих да сам глуп. Хвала ти, сада знам нешто више о себи. Поздрав!

 • Predrag Vukosavljevic

  Predrag Vukosavljevic

  Пре 21 дан

  Драгољуб ал си глуп! Да лаже одавно би био у апсу, барем то се тако ради.

 • Botonator

  Botonator

  Пре 23 дана

  A tek oni (policija,tuzilastvo, sud) sto su posteni i sto mrze korupciju i sto jedva cekaju da pocne da funkcionise pravda i pravo, pa da ostanu bez ekstra prihoda !?

 • darko vujkovic

  darko vujkovic

  Пре 23 дана

  Ma,svi ste vi isti.Jadan ovaj mučeni narod što mora da radi i muči se da bi ste vi mogli medjusobno da se plujete i gledate kako da se dokopate vlast da bi vama bilo bolje,a sirotinju ko šiša.

 • lavcina74

  lavcina74

  Пре 23 дана

  Balvan do balvana.

 • nn nn

  nn nn

  Пре 21 дан

  Ministra Stefanovic, kupio diplomu i tako zavrsio sve skole,neznase koliko je platio, jos samo da poraste, neznam da li moze i to da kupi.

 • Zvonko Svicevic

  Zvonko Svicevic

  Пре 23 дана

  Bosko ko ti je ovaj babun sleva.

 • Djuro Petric

  Djuro Petric

  Пре 23 дана

  To je onaj sto mu tvoja mama i tata,inace jedna drolja i jedan pederko,puse kurac svako jutro i placaju mu sto evrica po pusenju.

 • Bozo Savic

  Bozo Savic

  Пре 23 дана

  Najaca fora; pita j. Bakic tomu diplomu; gde i koji smer je diplomiro( na rts kao predsednickog kandidata) ovaj NIKAD CUO ZA SMER KOJI DIPLOMIRO ..jos jace NAROD glasa za lazova prevaranta..(malo sutra, malo vise sutra) .

 • Aleksy Dimitrov

  Aleksy Dimitrov

  Пре 23 дана

  To je kriminal,,,,falsifikovanje dokumenata i prevara za te stvari se ide u zatvor a kod nas takvi vode policiju,one koji bi trebali da hapse falsifikatore i prevarante,,,i niko u Srbiji da reaguje to bi bio skandal svugde u svetu samo kod nas nije nista,,,,

 • Stefan Franca

  Stefan Franca

  Пре 23 дана

  Jeli ne misliti veče jednom prestati jer niste več svatili da niko vas ne šlivi 1%

 • Stefan Franca

  Stefan Franca

  Пре 23 дана

  Dragan Rankovic imam 2 razreda osnove škole i to sam kupio

 • Dragan Rankovic

  Dragan Rankovic

  Пре 23 дана

  Od prvog razreda da kreneš. Neznaš jednu rečenicu napisati da te pismen svet može razumeti.

 • Aleksandar Galić

  Aleksandar Galić

  Пре 23 дана

  БРОЗОВЦИ су основали свој црвени универитет - МЕГАТРЕНД јер у међувремену за 75 година нису успели да изроде децу која су у стању да заврше озбиљан факултет. Генетика је чудо, од пропалица и убица са петокракама није се могло ништа ваљано изродити, па како им не достаје интелектуални и морални капацитет били су принуђени да цело школство баце у блато, те да се са тим блатом од диплома и оките. Па и особа са пореклом са Крка која је по налогу УДБЕ преузела улогу премијера има диплому некаквог Менаџера.на Ш - факултету са Запада.. И не само она, па и директор ЕПСА и сва та братија полуписмених партијаца СНС-а - ТИТОИСТА су некави Менаџери ПАКЛА који брже и темељитије разарају државу, чак и од жутих комуњара.

 • nic obrad

  nic obrad

  Пре 20 дана

  @СРБИН ФИН Crveni Osudjivali izdajnike koji su radili u korist neprijatelja, ukoliko nisi cuo od Dedovi iskrenu pricu, tvoja krivica,. za uzvrat dozvoljavam ti da svima BROZOVCIMA POPUSIS. Ku. Primitivno si postupio.nemas postovanje prema starije ljudi

 • СРБИН ФИН

  СРБИН ФИН

  Пре 20 дана

  @nic obrad Popušiš mi kurac Srbski.Debilu botirani nemoj više lagati crveni đavoli su srce Srbima isčupali od onda do danas vladaju prvo Jugoslavijom danas Srbijom.

 • Panter Panta

  Panter Panta

  Пре 22 дана

  @nic obrad hhhhaha, i dalje bi samo oni imali monopol na kradju...:-)

 • Drakce Herakovic

  Drakce Herakovic

  Пре 23 дана

  Komunisti su se cak ponosili svojom totalnom neobrazovanoscu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati njihovi kadrovi koji su zavrsili nesto vise od najjednostavnijih zanata. Vremenom, to se izrodilo u skorojevicki kompleks nize vrednosti, ali, kako kazete, jednostavno nisu bili sposobni za skolu. I braca Brnabic su pokusali razne fakultete. Nije islo. Sve do izuma tzv privatnih fakulteta. Danas, skoro svi kadrovi kriptoradikala ponosno isticu svoje nove titule i stidljivo bacaju oko i prema SRANU, gde ih stariji drugovi cekaju rasirenih ruku.

 • Недељко Никитовић

  Недељко Никитовић

  Пре 23 дана

  Очигледно је да за оне који су ДОКТОРУЦНУЛИ важе сасвим друга правила и други закони за стицање звања dr од оних који су поштено докторирали. Такви квази научници нису ни чули за научне радове, а камоли написали неки. Колико их има таквих у Србији?

 • Slobodan Bijelic

  Slobodan Bijelic

  Пре 23 дана

  Cela vlada je sa takvim diplomama

 • nn nn

  nn nn

  Пре 6 дана

  Vucic je majstor, okupio je sve ljude sa laznim diplomama da bi mu sluzili i dao im sva ministarska mesta i tako unistava drzavu, jer obrazovani nebi ga slusali kao ovi bez znanja. Cast izuzecima.

 • Goran Ilic

  Goran Ilic

  Пре 6 дана

  A ovi govnari sa kakvim su diplomama

 • nn nn

  nn nn

  Пре 21 дан

  Resenje je oko diploma da to niko ne smije kupovati ,normalano zakonski zabranjeno,ili da se ukinu skole,jer ne moze skolovan trpeti budale da vladaju njima.

 • nn nn

  nn nn

  Пре 21 дан

  U zatvor ih sve treba, koji su kupili diplome ili ako ne, presednik je obavezan da da ostavku, jer to podrzava i brukaju sve.

 • Vladan Zivkovic

  Vladan Zivkovic

  Пре 23 дана

  Ssmonek stě ví diplomirali

 • Lena Chavreaux

  Lena Chavreaux

  Пре 23 дана

  Prvo Grand treba zatvoriti i udariti katanac i zabraniti rad Sasi Popovicu da nam vise ne useljava klosare u drzavu ! Treba pisati Briselu da zatvori Grand, jer cirkus Grand nece proci u EU !

 • Lena Chavreaux

  Lena Chavreaux

  Пре 22 дана

  Botonator tako je !

 • Lena Chavreaux

  Lena Chavreaux

  Пре 22 дана

  nadija n odjebi u skokovima !

 • Botonator

  Botonator

  Пре 22 дана

  Sta "zabraniti" ? Tog pohlepnog pedofilnog dripca koji muva maloletnice i to im jos i naplacuje, obavezno u najozloglaseniju buvaru u Srbiji, pokupiti mu svu imovinu i omoguciti "kandidatkinjama" psihoterapiju, pa onda na redovno skolovanje ! Vlasti sve to znaju, ali posto su "INTELEKTUALNO-NAPREDOVALE", sada bi mogle da uvedu Ministarstvo za blesave sa najblesavijim na celu, ili ? A ne vredi, jer je i on peder, Brnaba "lezbos" tako da , ode sve u 3 lepe !? Prica se da ni u drzavnoj bezbednosti nicije dupe nije sigurno, pa iz tog razloga se svi krecu ledjima uza zid !?

 • nadija n

  nadija n

  Пре 23 дана

  Ti zauzimas 90 % zivotinjskog carstva, ocito ..

 • Lena Chavreaux

  Lena Chavreaux

  Пре 23 дана

  idite u vasu Bosnu pa tamo slusajte sta vam je volja, ali u Srbiji to vise nece biti moguce ! Zao mi je zivotinjskog carstva !

 • Bozo Savic

  Bozo Savic

  Пре 23 дана

  Pa predsednik drzave je kupio srednju skolu i fakultet..JEDAN KROZ JEDAN..

 • Bozo Savic

  Bozo Savic

  Пре 23 дана

  @studioCo studioCoa znas li ti sta slusas???

 • studioCo studioCo

  studioCo studioCo

  Пре 23 дана

  jel ti znas sta pises

 • Njegos Mitrovic

  Njegos Mitrovic

  Пре 23 дана

  Znate šta je najtužnije, sto neki debili brane nebojšu stefanovića na ovome snimku.

 • Alcatel Pop

  Alcatel Pop

  Пре 23 дана

  Bosko istrajavajte na tome, za sve koji su to uradili.Primeniti zakon. Bosko, Zivkovic je u pravu. Treba da se vratite u parlament, da se cujete.Ako necete, nestanite.Ima ko hoce.Naprimer, Sergej, Dosta je bilo, i da se ukljuci Bane Trifunkvic.Ostali jebitese.

 • BraleJunior

  BraleJunior

  Пре 23 дана

  Druze ako vec imas pristup dverine konferencije za stampu, sto ne postavis snimak u barem HD 720p rezoluciji? I kako to da nisi stavio mikrofon na stolu vec samo sa daljine pa odjekuje i nikako ne valja? Ne prihvatljivo.

 • dojchin

  dojchin

  Пре 23 дана

  @BraleJunior OK... hvala na odgovoru i drago mi je da logicno razmisljas... Nisam vidoviti Milojko i ne mogu da pricam u tudje ime ali imam iskustvo pa po tome mogu da predpostavim da ako neko uradi tako nesto kao sto si primetio jeste zbog velicine koju takav video snimak napravi a telefon nema dovoljno memorije... u tom pogledu kada neznas koliko ce video trajati a da ti ne ponestane memorije onda se postavi video kvalitet na nizi kvalitet ali opet prihvatljivo(zvuk - slika) da bi se sve snimalo. Verujem da je to moguci scenario ali opet, to nikako nije vazno u odnosu na ono sta je ovde izreceno i koja je svrha videa...cak i samo zvucni zapis je dovoljan s obzirom na poruku koja je recena. Ziveli!

 • Dejan Rancic

  Dejan Rancic

  Пре 23 дана

  @BraleJunior Brale baš ti sve smeta Gledaj u svoj atar biće ti bolje

 • BraleJunior

  BraleJunior

  Пре 23 дана

  @dojchin Ali ne razumem, svaki telefon danas moze da snima u barem HD rezoluciji, kako je onda moguce da jedan novinar na svom jutub kanalu snima u 360p i to bez dodatni mikrofon? Jutub nije ogranicen sa 480p rezoluciji kao recimo TV prenos. El ne postoji internet u Beogradu sa više od 500kb/s protoka ili o cemu se radi?

 • dojchin

  dojchin

  Пре 23 дана

  Sledeci put zasuci rukave, idi ti na konferenciju, potrosi svoje vreme i imaj tehnologiju pa postavi snimak koji je PO TEBI prihvatljiv... Ovako nesto je sasvim prihvatljivo i u redu....Ovo nije RT ili BBC...dovoljno je. Samo prijateljski predlog posto vidim da si profi:)

 • anida1466

  anida1466

  Пре 23 дана

  Bravo Obradovicu za ovo sto prezentiras ja ti licno cestitam i dajem podrsku

 • StraLe Psiho

  StraLe Psiho

  Пре 23 дана

  OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA.... slinooo

 • StraLe Psiho

  StraLe Psiho

  Пре 23 дана

  Sad je dosta ,jebacemo vam mamu lazovsku i izdajnicku...ministar policije zvani Slina,lopov i prevarant...OSTAVKA

 • Bozo Savic

  Bozo Savic

  Пре 23 дана

  Ostavka?? A ZATVOR?.

 • sajonac1

  sajonac1

  Пре 23 дана

  Dragan Dubonjac eeeej pa necemo valjda sad ovako da se vredjamo. Sad si preterao i necu vise da komuniciram sa tobom DUBONJAC. Ja te svo vreme bezbolno karam,da te ne boli,a ti ovako vulgarno vracas. Jebo te,gde li si ti odrastao,i sta su ti to kao malom strasno radili,da si ovako vulgaran. Znas sta,e sad mi te je stvarno zao,i u potpunosti te razumem sto si SNS sendvicar. Evo ne ljutim se vise na tebe.

 • OliverGameplay

  OliverGameplay

  Пре 23 дана

  Taj debilni bot i mene smara. Glup je ko kurac

 • Dana Vuković

  Dana Vuković

  Пре 23 дана

  А као положио је Тома Николић,Никола Петровић ЕПС,месар из Обреновца,шоферчина Ђорђевић,војничина Вулин...све стручни до мојега.Учите ,децо,јер да школа није важна не би Тома Николић набавио диплому када је већ изабран за председника.Само са дипломом можете да се иселите у иностранство.Иначе ћете радити за геноцидних 200 евра у серошевој либералној и демократској Србији.

 • sajonac1

  sajonac1

  Пре 23 дана

  Hajde DUBONJAC ( da li vam to prezime vuce poreklo od Vucica,koji su vam ga tako DUBOKO zavukli,da ne vidite dalje od Aleksandra i sendvica) nastavi sa komentarima,jer sam trenutno na šolji,a tako mi se lepo kenja od takvih kao sto si ti.

 • sajonac1

  sajonac1

  Пре 23 дана

  @Dragan Dubonjac te prodane duse iz kruga dvojke su ovi tvoji pridosli SNS,iz koje kakve vukojebine,i koji su do juce sto se tice kruga dvojke mogli da borave samo u zooloskom vrtu ,isto kao i ti (u onom ogradjenom prostoru gde su magarci,hijene i tvorovi). "HEHEHEHE vidio sam snimak onog vaseg prosvjeda SzS u Bg". Pa budalo jedna imas srece sto si to gledao jer si ziv danas,jer da se gledao snimak ovog tvog Glavnog odbora SNS danas ne bi ni bio medju zivima(crko bi od sramote). Drugo,ja tebe u potpunosti razumem da vam je merna jedinica za mitinge AUTOBUS,pa tako meris i.ovaj. i za ovo na kraju,neka ti otac i majka,kao i deca jedu govna ,kada te imaju takvog,a ti ne moras,jer si sam po sebi smrdljivo govno.

 • miroslav nikolic

  miroslav nikolic

  Пре 23 дана

  Nekad su svi direktori i sefovi poticali iz radnicke klase,sa 4 razreda skole,ali su bili vodje i radnici su ih postovali.Kako da postujem jednu balavu menadzerku,koja je na to mesto dosla bez ikakvog znanja i iskustva,sem u duvanju direktoreve kite.