Kako srpske bezbednosne službe naručuju i organizuju ubistva

12.07.2018.
Republikanska stranka je organizovala konferenciju za novinare.
TEMA: "Kako srpske bezbednosne službe naručuju i organizuju ubistva"
Svedoci: Potencijalni ubica i njegova potencijalna žrtva
Republikanska stranka je organizovala konferenciju za novinare na kojoj su “otkrili pokušaje zloupotrebe uniformisanih lica organizovane kriminalne grupe visokopozicionirane u vlasti koja je koristeći moć i uticaj na bezbednosne službe htela da ih iskoristi kako bi zaštitila svoj opstanak na vlasti i svoje ‘prljave’ poslove.“
Naredba je bila: “Srbine, pucaj sa kosovske strane na Srbina.”
U pozivu je navedeno da je kriminalna grupa koju je predvodio bivši direktor BIA-e, Saša Vukadinović, njegov zet Zoran Jovanović, tužilac Miljko Radisavljević, bivši načelnik PU Kruševac Miljan Petrović, sadašnji direktor BIA-e Bratislav Gašić, zatim tužilac Jovanović i Zoran Trnavac (kum Bratislava Gašića), spremala likvidaciju policijskog službenika i predstavnika policijskog sindikata Saše Lukovca.
“Dejan Plavšić, podoficir 63. padobranske brigade dobio je nalog da ubije srpskog policajca Sašu Lukovca, i to sa kosovske strane kako bi se za to delo optužili Albanci. Raspitujući se kod svojih kolega u bezbednosnim službama ko je žrtva, saznaje da je reč o časnom policajcu i odlučuje da ne posluša naredbu. Od tada za obojicu nastaje ‘pakao’“, stoji u pozivu Republikanske stranke na konferenciju za novinare.
Na konferenciji za novinare govorili su:
- Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke
- Dejan Plavšić, podoficir 63.padobranske brigade -potencijalni ubica
- Saša Lukovac, policajac-potencijalna žrtva
- Branka Lazić novinar i moderator
Informacija može da sadrži stav koji nije stav Press centra UNS-a, ukoliko to nije izričito navedeno. Odgovornost za sadržinu informacije i tačnost podataka snose fizička lica ili pravna lica u čije ime je Press centar prosledio informaciju.

Коментара

    Потврди