Sloba Radanović DOŽIVEO UDES #zadruga #zadrugainfo

Забава

Listen to my opinion about Serbian showbiz, Zadruga latest news - My reaction
Poslušajte nove vesti, zanimljivosti, životne priče, sudbine, Zadrugu itd
Prijavite se na kanal Pod Lupom
LIKE i SUBSCRIBE
Dobrodošli na kanal Pod Lupom. Budite u toku sa najnovijim informacijama. Opustite se i uživajte! :)

Коментара

 • Iva
  IvaПре 7 месеци

  Svingeri polako stići će te vas Lunine suze Kija Sloba prevaranti veka iskoristili Lunu zbog popularnosti žive zajedno i lažu narod

 • Anana

  Anana

  Пре 7 месеци

  @Iva + Marš Sotonino seme, neko doživi saobraćajni udes, a ti se sladiš. Osim toga, pišeš same nebuloze. Ko je naterao Luftiju Đogaj da okolo širi noge raznim muškarcim na srpskoj nacionalnoj televiziji? Kreštala je, molila i histerisala za seks, džabe pokušavaš da je predstaviš kao naivnu devojčicu koju je neko prevario i nagovorio da se hefta, ona vas je odavno demantovala i priznala da je zavisna od seksa i videli smo da se ponaša kao besna guska kada nema ko da joj ulazi u centar.

 • Iva

  Iva

  Пре 7 месеци

  @Anana Ana ti si oboljela od Kije

 • Anana

  Anana

  Пре 7 месеци

  Da stvarno jeste kako ti pišeš, podigli bismo im spomenik na sred Terazija što su prevarili šiptarsku drolju. Na žalost nije tako, Luftiji je Balvan bio samo jedno od njenih prolaznih kurvanja sa oženjenim, a stradao je jedan mlad brak zbog uvežene kuravele. U Beogradu se svaki dan desi neki udes jer je saobraćj gust, veze to nema sa lažnim suzama neke kurvice koja je naricala za tuđim mužem.

Потврди